Objavljeno: 23.02.2018 u 14:07 | Bizarno, Zanimljivosti | Komentara:

Vjerovali da im je dijete mrtvo, a onda im ovrha otkrila istinu

Sedam godina nakon što su se napokon naučili živjeti s ogromnim gubitkom, paru iz Volgograda je na kućnu adresu stigao račun od 3 300 eura kojeg je poslalo lokalno sirotište

Foto: Volgograd Administration of the Federal Bailiff

Foto: Volgograd Administration of the Federal Bailiff

Par iz Volgograda u Rusiji otkrio je da je njihovo dijete živo, iako su punih sedam godina živjeli u uvjerenju da je umrlo još 2011. Majci i ocu su nakon djetetova rođenja u bolnici rekli da zbog svojeg stanja neće živjeti više od tjedan dana na što su potreseni roditelji potpisali dopuštenje da se za dijete do daljnjega brine bolničko osoblje. Kada su nakon nekoliko tjedana došli po njega rečeno im je da je umrlo, piše Metro. Izvor ne navodi u kakvom je stanju dijete rođeno niti od čega je bolovalo.

Sedam godina kasnije, nakon što su se napokon naučili živjeti s ogromnim gubitkom, roditeljima je na kućnu adresu stigao račun od nešto više od 3300 eura kojeg je poslalo sirotište koje je sve ove godine brinulo za dijete.

Za sve je kriva administrativna greška nakon što je stigao enormno visok račun. Kako par tada nije bio kod kuće, dugovanje je naplaćeno ovrhom majčina računa koji je blokiran. Ženi nije bilo jasno zašto ne može do novca pa je otišla provjeriti u banku gdje je doznala istinu – račun je poslalo sirotište u kojemu već sedam godina živi njezino dijete. Otkrivši istovremeno strašnu, ali i sretnu vijest, žena se nasred banke onesvijestila.

- Sasvim je jasno da su otac i majka djeteta godinama živjeli u uvjerenju da im je dijete umrlo. Kada su otkrili istinu, odmah su pokrenuli sudski postupak kako bi vratili prava na svoje dijete – kazao je glasnogovornik službe za ovrhe.

Slučaj je riješen u studenom prošle godine. Pravda je pobijedila – dijete je početkom 2018. vraćeno roditeljima.

Nije poznato hoće li par zbog višegodišnje agonije tužiti bolnicu.

Izvor: 24sata.hr

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Moj.ba! Zbog velikog broja komentara Moj.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Dodaj komentar na članak: