Objavljeno: 08.08.2017 u 19:43 | Zanimljivosti | Komentara:

VJENČANJE O KOJEM PRIČAJU SVI: Pogledajte šta su uradili mladenci Juso i Elma! (FOTO)

Juso Alić i Elma Halilović su jučer (07.08.2017.) u Kalesiji sklopili brak. Rekli bismo, samo jedna u nizu svadbi ovoga ljeta. Ali…

Juso i Elma su sa svojim prijateljima učinili da njihova bude nešto drugačije…

Naime, dok mnogi žude od svojih svadbi napraviti nerealne svečanosti koje će okupiti veliki boj gostiju, Juso i Elma su sa svojim prijateljima uradili nešto sasvim drugačije, javlja Nezavisni kalesijski portal (NKP.ba).

Kolege iz ovog portala kontaktirali su Jusu Alića kako bi ga zamolili da preuzmu fotografije, a tom priliku novopečeni suprug dao je i izjavu o vjenčanju…

juso-elma-1

Naime, nakon vjenčanja su otišli napraviti nekoliko fotografija pored rijeke Spreče, ni manje ni više nego na traktoru.

Oboje su, vele, ponosni na to, a oduševljeni su bili i njihovi prijatelji piše NKP.ba.

juso-elma-2

juso-elma-3

- Ja čitav život radim sa traktorom. Živim od toga. Neki su mislili da je zezancija, ali ja nisam imao ništa protiv da najljepši dan u dosadašnjem životu obilježim i fotografijama na traktoru. Da zaradujem s traktorom, moja Elma je znala i prije vjenčanja, pa i ona nije imala ništa protiv.

Mladi ne trebaju da se stide onoga od čega žive, i da smo svi malo realnijih pogleda na život svim bi nam bilo ljepše – zaključio je za NKP.ba Juso Alić.

Izvor: doznajemo.com

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Moj.ba! Zbog velikog broja komentara Moj.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Dodaj komentar na članak: