Objavljeno: 14.01.2014 u 20:58 | Zanimljivosti | Komentara:

Visoka je 185 cm, a noge su joj dugačke 119 cm

Britanka Alexandra Robertson pohvalila se svojim nogama nakon što je Anastasia Strashevskaya osvojila titulu Ruskinje s najdužim nogama iako su kraće od njezinih.

duge_noge_2

Nakon što se Anastasia Strashevskaya (18) okitila titulom Ruskinje s najdužim nogama i pobijedila 52 natjecateljice, Alexandra Robertson (20) iz Blackpoola pohvalila se svojim 13 centimetara dužim nogama. I dok su noge ruske studentice prava dugačke 106 centimetara, noge studentice i manekenke Alexandre dugačke su nevjerojatnih 119 centimetara.

duge_noge185 centimetara visoka Alexandra bila je izvan sebe kada je shvatila da su joj noge 13 centimetara duže.

- To je ludo, nisam imala pojma da su mi noge toliko dugačke – rekla je Alexandra koja je manekensku karijeru započela sa 18 godina kada se prijavila na natjecanje u rodnom Blackpoolu.
Uočila ju je lokalna modna agencija nakon čega je uglavnom postala model rublja. Britanka se požalila da joj je pronalazak prikladne odjeće prava noćna mora, a često je i nasmiju komentari na račun njezine visine.

- Ljudi bulje u mene i pretpostavljam da ih zastrašim ponekad pogotovo kada sam u štiklama, ali to nije namjerno. Često me pitaju igram li košarku, a ja kažem: ‘Ne, igrate li vi mini golf, što završi smijehom’ – rekla je Alexandra čija visina nije zastrašila njezina dečka Laursona Mostona (21) s kojim je dvije godine.

Sa 183 centimetra niži je od nje zbog čega ju je odgovorio od nošenja štikli kada su zajedno.

- Ona ima nevjerojatnu osobnost – pohvalila je plavokosu Alexandru Karen Jean Cooksona koja vodi agenciju Elite Angels.

Izvor: www.24sata.hr

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Moj.ba! Zbog velikog broja komentara Moj.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Dodaj komentar na članak: