Objavljeno: 27.11.2017 u 13:28 | Slike, Zanimljivosti | Komentara:

Već mjesec dana DOJIM ROĐENOG OCA: Svi nas se GROZE dok ne čuju PRAVI RAZLOG za to (FOTO)

Izašla je u javnost sa vrlo kontroverznim priznanjem i mnogi kažu da im se smuči i sama pomisao na to što radi, a ona je uvjerena da time spasava život svog oca.

Foto: Caters News

Foto: Caters News

Fred Vajtlou (64) bije bitku sa rakom debelog crijeva, a kaže da ima lijek, i to u tijelu svoje kćerke. Naime, njegova kćerka, Džil Tarner, nedavno se porodila i riješila da svojim mlijekom pokuša da pomogne ocu jer je pročitala da to pomaže u ubijanju kancerogenih ćelija, dok one zdrave ostaju neoštećene. Džil je u oktobru rodila sina, i riješila da ostatak mlijeka ponudi ocu, pa sada svakodnevno ispumpava mlijeko i za njega.

Foto: Caters News

Foto: Caters News

- Bila sam očajna kada sam čula da mi je otac bolestan. Uradiću sve da mu pomognem. Kada sam došla na ovu ideju, cijela porodica je mislila da se šalim i bili su ubijeđeni da ni tata neće pristati. Ali i on sam je svjestan da nema šta da izgubi. Mlijeko mu dajem mjesec dana pa još ne znamo da li pomaže, ali za par nedelja ćemo znati rezultate – kaže Džil.

Foto: Caters News

Foto: Caters News

Izvor: zena.blic.rs

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Moj.ba! Zbog velikog broja komentara Moj.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Dodaj komentar na članak: