Objavljeno: 12.07.2013 u 9:51 | Zanimljivosti | Komentara:

Vanzemaljci su mi ukrali auto

Gerhard A. E. Uhlhorn / Flickr.com

Gerhard A. E. Uhlhorn / Flickr.com

Jedan čovjek iz Velike Britanije tvrdi da su mu vanzemaljci oteli automobil, šator i psa dok je bio na kampovanju kod Kardifa.

Kit Robins (37) kaže da je 1992. video ogromnu letjelicu dok je s prijateljima Kristoferom Frenčom i Silvan Salvej bio na kampovanju.

Robins kaže da je s drugarima tražio povoljno mjesto za šator, kada su nestala cijela njegova kola, zajedno sa Kitovim šatorom, Krisovim staford terijerom i mačkom.

“Sve se desilo za tri do pet minuta. Auto je iščezao s lica zemlje”, kaže on.

U to vrijeme sve troje su primetili svjetlost iznad drveća i to njih 12 do 15.

“Mislio sam da je riječ o flamingosima, a moji prijatelji da su svici”, kaže on. “Zatim su ubrzali i nestali za 30 sekundi”.

Slijedećeg dana Kit i njegovi prijatelji prijavili su incident policiji, uključujući i izjavu o misterioznim svijetlećim objektima.

“Do dana današnjeg nisam 100 odsto siguran šta se desilo, ali ću vjerovati da su vanzemaljci dok sam živ. Spreman sam i na detektor laži”, kaže Robins.

Njegova priča samo je jedna u nizu onih koje je britansko Ministarstvo odbrane objavilo o NLO slučajevima.

Samo između 2007. i 2009. u tom ministarstvu sačinjeno je 4.400 strana izveštaja o otmicama vanzemaljaca, vazdušnim potjerama i padovima NLO.

U 2009. bilo je čak 600 slučajeva viđenja neidentifikovanog letećeg objekta.

Izvor: b92.net

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Moj.ba! Zbog velikog broja komentara Moj.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Dodaj komentar na članak: