Objavljeno: 04.03.2017 u 11:15 | Bizarno, Zanimljivosti | Komentara:

UZNEMIRUJUĆI SADRŽAJ: Ovaj čovjek je preživio stravičnu nesreću, a zbog nje je završio u mentalnoj ustanovi

Tada je imao svega 31 godinu, i život je bio pred njim. Međutim, nakon stravične saobraćajne nesreće, gdje je lebdio na ivici života i smrti, cijeli život mu se preokrenuo. Događale su mu se čudne stvari, a danas je u psihijatrijskoj ustanovi.

Foto: Reddit.com

Foto: Reddit.com

Kliford Hojt (31) učestvovao je 1999. godine u stravičnoj saobraćajnoj nesreći u Merilendu, Amerika.

Od svih učesnika, on je imao najgore povrede, i bolničari su ga zatekli na ivici života i smrti. Kada se osvijestio u bolnici, rekao je sestrama da je posjetio pakao, i zatim im opisao stravične muke koje je tamo osjetio. Nakon što se fizički oporavio, odbio je tretmane kod psihologa iako je bio užasno uznemiren, i zatražio je da ga na sopstvenu odgovornost puste kući.

Nekoliko nedelja poslije toga, nakon učestalih žalbi Hojtovih komšija vlasniku stana koji je Hojt iznajmio, na račun toga da se iz Hojtovog stana u svako doba čuje “čudna muzika”, vlasnik stana došao je da vidi o čemu se radi.

Sa sobom je ponijeo fotoaparat kako bi zabilježio eventualna oštećenja. Između ostalog, zabilježio je i priloženu sliku. Hojt se, prema riječima vlasnika stana, agresivno bunio zato što je ovaj došao u stan, pa je ovaj bio primoran da izađe.

Odmah je pozvao policiju.

Hojt je policajcima rekao da “mora da svira tu užasnu muziku kako bi otjerao demone koji dolaze po njega kako bi ga vratili u pakao”. Hojt od nesreće nije izlazio iz stana, osim do prodavnice da kupi najosnovnije stvari i ogromne količine leda koje je stavljao na svoje opekotine, za koje je tvrdio da su nastale od demona.

Završio je na psihijatriji, a ljekari su u izvještaju zapisali da je doživio oštećenje mozga u nesreći. U mentalnoj ustanovi u Merilendu je bio i kada se posljednji put čulo za njega.

Izvor: dnevno.rs

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Moj.ba! Zbog velikog broja komentara Moj.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Dodaj komentar na članak: