Objavljeno: 19.04.2017 u 21:24 | Slike, Zanimljivosti | Komentara:

UZMI MI LJEPOTU, SAMO MI OSTAVI OČI! Ispovijest voditeljke kojoj je dečko sipao KISELINU na lice

Vijest o tome da je italijanska voditeljka i Misica te zemlje, prelijepa Džesika Notaro (28) prije nekoliko mjeseci napadnuta, odjeknula je svijetom kao bomba.

dzesika_naslovna

Nju je napao bivši dečko i tom prilikom joj prosuo kiselinu po licu, što je naravno ostavilo određene posljedice. Džesika je sada prvi put za medije i svjetsku javnost ispričala detalje te, zamalo kobne noći.

Kako kaže, agonija ne prestaje kao ni bolovi koje trpi svakodnevno.

- Dva mjeseca sam bila kao u zatvoru. Više ne mogu da živim kao nekada. Ne smijem da izlazim na sunce, po cijeli dan nosim masku a lice me boli sve vrijeme. Sve pare trošim na lijekove… Svakih pola sata moram da stavim kapi u oči i namažem kožu. Čak i ako budem bolje, ožiljci koje nosim na duši ostaće do kraja života. Uvijek ću se plašiti da izađem iz kola i hodam do kuće, jer tu scenu ću stalno vrtjeti u glavi. Lice mi je uništeno, ali usta i nos su netaknuti. I dalje sam zadržala svoje crte lica, i prepoznajem svoj odraz u ogledalu – izjavila je Džesika za “Daily Mail”.

dzesika_sa_deckom

Ona je detaljno opisala i sam trenutak kada je Tavares napao.

- Vjerovatno se krio na parkingu, jer se pojavio čim sam izašla iz kola. Osjetila sam da je prislonio plastičnu flašu na moje lice, a on je još podigao ruku kako bi bio siguran da će svu kiselinu iz boce izliti na mene - ispričala je ona.

- Lice je počelo da mi gori i ubrzo sam izgubila vid. Te noći u bolnici sam se molila da mi uzmu ljepotu i šta god mora da se uzme, samo da sačuvam svoje oči, jer one su ogledalo duše – izjavila je Džesika i dodala da je zahvalna bogu što joj se nekoliko dana poslije nesreće, vratio vid.

Sumnja se da je Horhe Edvard Tavares nakon što ga je voditeljka ostavila odlučio da se na ovako jeziv način osveti. Inače, trenutno je u zatvoru i čeka suđenje.

Izvor: srbijadanas.com

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Moj.ba! Zbog velikog broja komentara Moj.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Dodaj komentar na članak: