Objavljeno: 19.04.2015 u 14:55 | Lifestyle, Zanimljivosti | Komentara:

Uzela je kesicu čaja i stavila je na ruku. Oduševiće vas kad vidite šta je time postigla! (VIDEO)

Svi mi koji volimo da pijemo čaj iskorišćene kesice bacamo u kantu. Međutim, nismo imali pojma koliko one mogu da budu ljekovite i korisne, a pritom da nam uštede i novac!

Ljekovitost čaja odavno je poznata, ali iskorišćene kesice su i te kako su zanemarene. A sada, možete da spojite lijepo i korisno.

Ujeo vas je komarac ili stršljen? Opekli ste se? Imate modricu? Probajte da na bolno mjesto stavite ohlađenu kesicu čaja i problem će nestati!

Isto tako, ako ste se probudili tamnih kolutova ispod očiju ili naduvenih podočnjaka – riješite problem pomoću ostataka svog omiljenog napitka, tako što ćete vrećice staviti na oči i držati tako nekoliko minuta.

Ukoliko vam smrde patike, preko noći u njih ubacite osušene kesice čaja i svi neprijatni mirisi će do jutra nestati.

Pogledajte video i saznajte kako još kesice čaja možete da ih iskoristite u svom domaćinstvu:

Izvor: telegraf.rs

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Moj.ba! Zbog velikog broja komentara Moj.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Dodaj komentar na članak: