Objavljeno: 21.08.2017 u 9:56 | Zanimljivosti | Komentara:

UVIJEK MISLE DA MI JE TATA: Razlika između njih je 40 godina, viđali su se vikendima, a onda… (FOTO)

Rasel Edvards (64) i Samanta Smit (24) su se upoznali preko Interneta. Iako njemu nisu bile vidljive slike, Samantu je veoma privukla njegova ličnost i znala je da, kad su ugovorili sastanak, će on veoma lijepo proći, nevezano za to kako Rasel zapravo izgleda.

Foto: Ilustracija

Foto: Ilustracija

Međutim, čim su se našli, Samanti se on svidio i fizički.

Njihova veza je počela prije tri godine i kako kažu, od tada su nerazdvojni. Zapravo, prvih šest mjeseci su se viđali samo povremeno, vikendima, ali onda su shvatili da nedostaju jedno drugom preko nedelje, pa su riješili da ozvaniče.

Iako su veoma srećni, jedna stvar im nikako ne ide od ruke, a to je prihvatanje od strane porodica.

Rasel ima djecu koja su starija od Samante, a koja, kao ni Samantin otac, ne odobravaju njihovu vezu.

Rasel Edvards (64) i Samanta Smit (24)

Rasel Edvards (64) i Samanta Smit (24)

Ipak, iako kažu da često dobijaju čudne poglede i na neki način osuđivanje kada ljudi saznaju da su zapravo zajedno, a ne otac i kćerka, trude se da ne obraćaju pažnju na to i da uživaju u ljubavi.

- Imamo toliko toga zajedničkog. Oboje volimo filmove i oboje smo blesavi, pa ćemo se dobro zabavljati kad počnemo da živimo zajedno. Mi smo kao i bilo koji drugi par, samo sa jednom velikom razlikom. Imamo aktivan se*s i to nije pod pitanjem. Useljenje će da bude uzbudljivi dodatak našem životu i uzbuđena sam zbog budućnosti. Iako znam od prvog sastanka da Rasel ne želi ponovo da se ženi ili da ima djecu, sigurna sam da ćemo imati dovoljno avantura koje će to nadoknaditi – rekla je Samanta.

Izvor: srbijadanas.com

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Moj.ba! Zbog velikog broja komentara Moj.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Dodaj komentar na članak: