Objavljeno: 17.08.2017 u 11:23 | Zanimljivosti | Komentara:

Usred prevoza mi je nepoznati muškarac ZAVUKAO RUKU POD SUKNJU: Nisam ništa rekla, a razlog će razumjeti SVAKA ŽENA

Manekenka iz Australije Džesika Vander Lihi trenutno živi u Njujorku i riješila je da otvoreno progovori o slučaju kada ju je nepoznati čovjek spopao u prevozu usred bijela dana.

manekenska-jessica

“Bila sam u autobusu, a stranac mi je zavukao ruku pod suknju i uhvatio me za intimne dijelove. A još šokantnije je da nisam uradila baš ništa povodom toga. Nisam se pobunila, nisam reagovala jer nisam htjela da pravim gužvu. Kada su se vrata otvorila na stanici samo sam izletjela napolje. Meni je bilo neprijatno, umjesto što je trebalo pošteno da ga izvrijeđam i izblamiram”, kaže Džesika.

‘Gadi mi se to što neko može prosto da mi zavuče ruku pod suknju i da uopšte ne brine zbog posljedica. Meni nikad ne bi palo na pamet da ja zavučem ruku ispod pantalona nekom muškarcu, a kada bi se to desilo, znam da on ne bi samo ćutao jer muškarce ne vaspitavaju da budu mirni i “ne prave gužvu”

Za svoje ponašanje okrivljuje globalnu opsesiju roditelja da djevojčice vaspitavaju da “budu dobre”.

“Kao i mnogo žena širom svijeta i mene su se*sualno napadali u javnosti više nego što umijem i da izbrojim. I nikada to nije bila žena, uvijek muškarac. Na kraju prosto počnete da se preispitujete da li ste vi uopšte normalne zato što se uzbuđujete oko toga kada se to dešava svim ženama”, priznaje ova djevojka.

Izvor: alo.rs

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Moj.ba! Zbog velikog broja komentara Moj.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Dodaj komentar na članak: