Objavljeno: 31.10.2017 u 20:37 | Zanimljivosti | Komentara:

Uslikale su se u avionu ali kada su vidjele fotografiju ostale su skamenjene!

Uslikale su se u avionu ali kada su vidjele fotografiju ostale su skamenjene! Šeron Hak sa svoje dvije prijateljice napravile su selfi u avionu kao što i većina osoba radi.

uslikale-djevojke-1

Šeron Hak sa svoje dvije prijateljice napravile su selfi u avionu kao što i većina osoba radi. Na fotografiji one su opuštene i osmjehuju se međutim kada je jedna od njih pogledala selfi od prije dvije godina ostala je zamrznuta.

uslikale-djevojke-2

Šeron je bila zapanjena kada je vidjela da je u njihov kadar upao isti čovjek kao i na slici sa prvog putovanja. One su se uslikala kao i prije dvije godine kada su išle na odmor a lik iza njih koji se nalazi na obje slike ima smeđe oči i kosu i smije se iza njih. Zanimljivo je da su i tada išle na isto mjesto kao i prije.

uslikale-djevojke-3

Izvor: novi.ba

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Moj.ba! Zbog velikog broja komentara Moj.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Dodaj komentar na članak: