Objavljeno: 24.04.2016 u 10:08 | Zanimljivosti | Komentara:

Ukoliko imate ove dvije rupice na leđima, mnogi će vas VEOMA CIJENITI. Evo šta to govori o vama!

Venerine jame odn. Venerine rupice su oni mali krugovi, koji se formiraju na donjem dijelu leđa kod muškaraca i žena. U slučaju da ih imaju muškarci, tada se radi o Apolonovim rupicama.

venerine-rupice

Nalaze se na mjestu gdje se spajaju dve kosti karlice, i vide se samo na ljudima koji za to imaju genetske predispozicije ili odgovarajuću veličinu ligamenata.

Nažalost, ne možemo birati da li ćemo ih imati ili ne, jer je najčešće u pitanju genetika, ali oni koji ih poseduju mogu se smatrati srećnicima, jer je mnogim osobama to veoma seksi.

Oni su znak dobre cirkulacije i zdravog tijela, a odlična cirkulacija je važan preduslov za lakše postizanje orgazma.

venerine-rupice2

Možete li da ih steknete tokom života?

Budući da se Venerine rupice nalaze na mjestu na kome nema mišića, nemoguće ih je stvoriti nekim vježbama, ali ukoliko radite na eliminisanju suvišnih masnih naslaga, ove rupice mogu postati vidljive.

Širom svijeta vlada opšta opsesija ovom tjelesnom odlikom. Na Fejsbuku postoji niz grupa i stranica na kojima se dijele fotografije Venerinih rupica i koje ljudi sa oduševljenjem posmatraju.

Izvor: likemag.com

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Moj.ba! Zbog velikog broja komentara Moj.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Dodaj komentar na članak: