Objavljeno: 27.10.2016 u 7:51 | Zanimljivosti | Komentara:

Udario je kolima pa pobjegao, a ustvari joj SPASIO ŽIVOT!

Tridesetosmogodišnja Britanka Tanja Kembl-Smit krenula je kolima po kćerku u školu kada je nepoznati vozač na raskrsnici naletio na nju, a zatim pobjegao sa mjesta nesreće.

djevojka

Iako je zadobila samo lakše povrede, žena je ipak odlučila da ode kod ljekara. I dobro je postupila, jer joj je prilikom fizioterapije otkriven čvorić, za koji se ispostavilo da je rijedak oblik raka jajnika. Bolest je bila u stadijumu prije završnog.

- Mislim da je u pitanju sudbina. Da nisam došla, ne bih znala ono što sada znam. Kada pogledam unazad, mislim da je to bio blagoslov – izjavila je Kembl-Smit za britanski “Miror”.

Tako joj je čovjek koji je izazvao saobraćajnu nesreću nehotice spasio život. Majka je podvrgnuta hemoterapiji, koja je bila uspješna, a od trećeg oktobra zna da je pobijedila rak.

Suprug Endru i kćerke od 12 i 15 godina presrećni su. “Kćerke su se veoma obradovale kada su saznale vijest. Njihova mala lica su se razvedrila i zagrlile su me”, ispričala je za “Miror”.

Policija do sada nije otkrila koje izazvao spasonosnu nesreću.

Izvor: blic.rs

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Moj.ba! Zbog velikog broja komentara Moj.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Dodaj komentar na članak: