Objavljeno: 16.03.2017 u 8:47 | Lifestyle, Zanimljivosti | Komentara:

UČITELJICA JE USVOJILA SIROČE KOME SU ŽIVOTINJE POJELE NOS: Pogledajte kako djevojčica izgleda sada!

Kristen Vilijam je učiteljica u srednjoj školi države Ohajo u SAD. Ona nije udata, a oduvijek je željela djecu i odlučila se da usvoji dijete. Ona je uplatila sumu od 28 hiljada dolara kako bi usvojila djevojčicu iz Nepala, ali neposredno poslije toga vlada SAD-a uvela je zabranu usvajanja djece iz Nepala. Njen novac je propao.

djevojcica

Međutim, nije odustajala i nedugo poslije upoznaje 5-godišnju djevojčicu iz Indije po imenu Muni.

Muni je imala veoma rijedak poremećaj na licu, ali Kristen ju je zavoljela na prvi pogled i znala je da je želi za svoju kćerku koju je i usvojila 2013. godine.

Šest mjeseci posle, odlučila je da usvoji još jednu djevojčicu iz Indije, 3-godišnju Ropu, koja je živjela u veoma lošim uslovima za život. Živjela je u toliko lošim uslovima da su njeno lice i nos pojele životinje i insekti, da je jedva ostala živa.

Ropa je u međuvremenu operisala lice, a Muni su odsrtranjeni ožiljici na licu.

Izvor: kurir.rs

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Moj.ba! Zbog velikog broja komentara Moj.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Dodaj komentar na članak: