Objavljeno: 12.01.2016 u 13:37 | Moj Dom, Zanimljivosti | Komentara:

Učesnicu Farme ismijavali zato što živi u garsonjeri od 20 kvadrata, a ovako im je zapušila usta!

Bivša farmerka i Pinkova Zvezda Gabrijela Pejčev otvorila je vrata svog doma u Beogradu prije nego što je ušla u reality, zbog čega se našla na udaru negativnih komentara.

gabrijela

Naime, pjevačica koja je porijeklom iz Dimitrovgrada odlučila je da sa sestrom počne da živi u Beogradu, zbog čega im je trebao smještaj u srpskoj prijestonici. Sebi su mogle da priušte garsonjeru od 20-ak kvadrata, a kako izgleda stan i slike ponovo su postale aktuelne kako je reality završio.

Gabrijela je vidjela negativne komentare kako živi jako skromno i u malom stanu, zbog čega je odlučila da prokomentariše čitavu situaciju.

gabrijela-2

- DA, živim se sestrom u iznajmljenom stanu od 20-ak kvadrata i ne stidimo se da ga pokažemo! Mali stan, a mnogo sreće i pozitive u njemu! Srećne smo i zadovoljne, što bi se sramile da kažemo i pokažemo gdje živimo?! Za sreću dosta je 30 kvadrata, kako jedna pjesma kaže! – napisala je Pejčeva na svom Facebook profilu.

Izvor: Opera17.com

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Moj.ba! Zbog velikog broja komentara Moj.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Dodaj komentar na članak: