Objavljeno: 22.07.2017 u 10:05 | Slike, Zanimljivosti | Komentara:

U trećem mjesecu trudnoće uhvatila je muža sa drugom: Osvetila joj se na UŽASAN I BOLAN način i sve SNIMILA I OBJAVILA (FOTO)

Li Šanel (23) iz Vijetnama je tri mjeseca trudna i sedam mjeseci u, mislila je, srećnom braku sa suprugom Čien Keom (24).

djevojka-osveta

Sve je teklo manje-više glatko, a onda je Čien počeo da sve više izostaje iz kuće, na sve duže periode. To je probudilo sumnju u mladoj trudnici i riješila je da sazna šta se tačno dešava.

Sa tri prijateljice pratila je muža i uhvatila ga je na putu ka motelu.

Poslije kraćih konsultacija, rešile su da upadnu u sobu i vide šta se dešava. I imale su šta da vide – Čien je tamo zaista bio sa ljubavnicom.

I umjesto da napadnu glavnog krivca – njenog muža, Li je brže-bolje izvukla rukavice i čili paprike koje je ponijela za svaki slučaj. Tri prijateljice čvrsto su držale ljubavnicu dok joj je Li stavljala ljute papričice u va*inu! Sve su slikale i objavile na Fejsbuku a nakon toga dodala i par besmislenih komentara. Uznemirujuće slike nećemo prenijeti, ali komentar hoćemo.

- Kako mogu da očekujem podršku od muža i dobar brak kada me vara sa uništiteljkom brakova. Žena oprašta ali ne zaboravlja, i ova ljubavnica nikad neće zaboraviti moj bijes. Znam da ima ljudi koji me sada mrze, ali takav je život, ne možemo svima da udovoljimo – napisala je i sav bijes usmjerila je ka nesrećnoj ženi koja, kako javljaju mediji, nije podigla tužbu protiv nje niti to planira.

Izvor: zena.blic.rs

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Moj.ba! Zbog velikog broja komentara Moj.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Dodaj komentar na članak: