Objavljeno: 15.04.2014 u 13:03 | Auto & Moto, Zanimljivosti | Komentara:

U štali na tek kupljenom imanju pronašao 180 automobila

Jedan Njujorčanin je nakon odlaska u penziju, želio da svoj život provede van velikog, zagađenog grada, pa je od uloženog novca odlučio da kupi kuću i nekoliko hektara placa u Evropi, tačnije u Portugalu.

stala-auta-180-1

Za oko mu je zapala seoska kuća skromnog izgleda, koja je već 15 godina bila u vlasništvu države, jer nakon smrti prethodnih vlasnika, nije bilo nasljednika kojima bi kuća pripala. Imanje se sastojalo od par pomoćnih objekata, uključujući i štalu u koju nije bilo moguće ući zbog zavarenih vrata.

Naš glavni junak je kupio čitavo imanje, a nakon izvjesnog vremena, vođen radoznalošću, uz pomoć alata, otvorio je vrata štale i na svoje veliko iznenađenje ugledao sljedeći prizor.

Pogledajte galeriju slika:

Izvor: AutoSnova.com

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Moj.ba! Zbog velikog broja komentara Moj.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Dodaj komentar na članak: