Objavljeno: 13.06.2015 u 17:08 | Crna Hronika, Zanimljivosti | Komentara:

U SELU PUKLA BRUKA: Mlada siromašna cura “pala“ na imućnog starijeg muškarca, a onda…

Z. K. (27) je poticala iz siromašne porodice i čim je vidjela muškarca, koji je duplo stariji od nje i imućan, privukao je njenu pažnju. Kada je postala punoljetna, otpočeli su zajednički život koji se ubrzo pretvorio u užas.

selo

Z. K. (27) je dugogodišnji dečko brutalno zlostavljao. Gasio joj je cigarete po rukama, zbog čega je u tim trenucima osjećala jak i prodoran bol i miris svoje kože. Nije smjela da se opire, jer je znala da će ga njen i najmanji korak isprovocirati i da će dobiti još veće batine.

Ona ga je upoznala kad je imala tek 17 godina. Poticala je iz siromašne porodice i bila je željna svega. Nije je začudilo što joj je pažnju privukao duplo stariji muškarac, po kojem se moglo vidjeti da je imućniji, piše Blic.

– Mnogo je lijepo mirisao. Kada je svoja nova kola parkirao, nema ko se za njim nije okrenuo, bio je fenomenalno obučen. Presjeklo me je u stomaku. Bio je toliko lijep i moćan u tom momentu, da sam pomislila da nikada neće primijetiti djevojku kao što sam ja: skromna i tiha – priča Z. K. koja je na kraju shvatila da ju je njen osjećaj duboko prevario.

U kafiću koji je bio pun, njegov pogled se zaustavio na njoj, i nije mu puno trebalo da je zavede.

– Čekali smo moje punoljetstvo da počnem da živim s njim. Bio je moje sve prvo, a uvijek je bio mnogo strog, što je meni i imponovalo. Smatrala sam da je to znak ljubavi – kaže ona, i uskoro otkriva mračnu tajnu svog života s njim.

Jednu noć se probudila i primijetila da je krevet prazan. Ustala je i krenula ka dnevnoj sobi gdje je bio njen dečko, i vidjela da je na stolu prosut bijeli prah, a on je vukao crte. Prvi put je vidjela nekog ko se drogira i briznula je u plač, a on ju je ošamario.

– Kazao mi je da ne podnosi kada neko plače. Da mu kokain pomaže da razmišlja, ali i da je ta droga, poput bilo koje druge, meni zabranjena. Tada je bilo dovoljno samo da me poljubi i da sve zaboravim – nastavlja ona svoju ispovijest i kaže da joj je dečko ubrzo počeo da zabranjuje da se viđa sa svojim drugaricama.

Želio je da ima apsolutnu kontrolu nad njenim životom, pa je provjeravao i njen profil na Fejsbuku, a na telefonu je insistirao da ima aplikaciju koja snima svaki razgovor.

– Jednom je otkrio da sam se vidjela sa sestrom. Toliko me je pretukao da sam pljuvala krv. Najgore je što me je toliko obuzeo cijelu da sam puzala za njim i molila ga da mi oprosti. Onda su se te scene ponavljale svaki drugi dan. Jednom se dogodilo da mi cigaretu ugasi na ruci jer sam se dopisivala s drugaricom iz djetinjstva – kaže ona i dodaje da je policija ubrzo došla na njihova vrata.

Komšije su prijavile buku u njihovom stanu, a ona je željela da ih uvjeri da oni lažu za zlostavljanje, ali su je modrice odale. Slomila se i sve priznala.

– Tražila sam da me odvedu, pobjegla sam. Po mene je došao tata i vratio me kući. Dugo nakon toga me je zvao i prijetio, ali se moj tata javljao na telefon. U selu je pukla bruka, a ja sam ubrzo doznala da sam trudna. On je naravno to znao. Sada imam dijete koje je pošlo u školu, a njega više nisam vidjela – završava Z. K. svoju priču i na kraju ističe da je odbila da ga krivično goni.

Izvor: blic.rs

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Moj.ba! Zbog velikog broja komentara Moj.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Dodaj komentar na članak: