Objavljeno: 29.09.2017 u 7:41 | Zanimljivosti | Komentara:

U obdaništu joj je rekao da će mu BITI ŽENA. Pogledajte šta je uradio 20 GODINA KASNIJE!

Lora Šil i Met Grodsku se poznaju gotovo cijeli svoj život: išli su zajedno u obdanište i bili su nerazdvojni, a obećanje koje joj je dao tih dana ispunio je nedavno. Lora i Met su se vjenčali, iako su nakon obdaništa izgubili kontakt.

obdaniste

Da prva ljubav zaborava nema uvjerili su se mnogi, ali je ovaj šarmantni par iz Feniksa to dokazao i u praksi. Nerazdvojni u vrtiću, par je bio izgubio kontakt u godinama koje su uslijedile da bi se u srednjoj školi preko zajedničkog prijatelja ponovo spojili.

U roku od dvije sedmice postali su dečko i djevojka, a bez obzira na to što su išli u različite škole i kasnije fakultete, ostali su zajedno uprkos svemu.

obdaniste-2

Met je Loru zaprosio 2015. godine u dvorištu obdaništa gdje su se upoznali i tako ispunio obećanje dato prije dvije decenije.

– Dok smo se vozili ka obdaništu stalno me je zapitkivala zbog čega sam toliko nervozan, a ja sam konstantno provjeravao džep da provjerim da li je prsten i dalje tu. Kad smo stigli tamo kleknuo sam, a moj brat je prišao da sve snimi telefonom. Lora je bila iznenađena, ali je rekla „da“ – rekao je Met za Hafington post.

Izvor: novi.ba

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Moj.ba! Zbog velikog broja komentara Moj.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Dodaj komentar na članak: