Objavljeno: 04.11.2014 u 21:10 | Featured, Regija, Zanimljivosti | Komentara:

TUŽNO: Ovako je moj sako izgledao u katalogu, a pogledajte kako kad sam ga dobila!

Makedonka Gordana Maksimovska na svoj Fejsbuk profil postavila je fotografiju sakoa koji je naručila preko kataloga i koji je dobila poštom. Ona je to propratila riječima: “Ovako je moj sako izgledao prije narudžbe, a ovako poslije”.

Pogledajte kako to izgleda:

pre-i-poslefoto-facebook

Napomenimo da je ona narudžbu uredno platila 21,79 dolara. “Naručila sam sako od Aliexpress i evo šta sam dobila… Prije i poslije”, napisala je Gordana Maksimovska.

“To sam postavila na Fejsbuk jer narod treba da zna i da ne nasjeda na ovakve prevare. Proizvod je iz Kine”, napisala je Maksimovska.

Sako je platila 21.79 dolar i na sajtu izgleda prelijepo, ali ono što je dobila i ne podsjeća na dio garderobe koji je željela da ima.

Da bi bilo jasno šta je dobila Maksimovska je postavila i ove fotografije:

Končići su virili na sve strane, a materijal je bio pohaban. Kako je napisao jedan od njenih prijatelja izgleda kao da je dobila “luđačku košulju”.

Izvor: www.kurir-info.rs

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Moj.ba! Zbog velikog broja komentara Moj.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Dodaj komentar na članak: