Objavljeno: 10.03.2018 u 12:17 | Zanimljivosti | Komentara:

TRAŽE SE 4 KANDIDATA ZA POSAO IZ SNOVA: 3 mjeseca putuju EVROPOM, dobijaju 5.600 €, povratnu avio-kartu i plaćen smještaj, a treba samo ovo da urade

Turistička kompanija ‘Bjuzbout’ nudi posao iz snova svima koji uživaju u putovanjima i društvenim mrežama.

putovanje

Naime, kompanija traži četiri stručnjaka društvenih mreža koji će besplatno putovati i istražiti Evropu.

Odabrani će tri mjeseca putovati Evropom, a jedini uslov je da sve što vide zabilježe i objave na Internetu.

Agencija “Bjuzbout” traži blogera, vlogera, Instagram i Snepčet zvijezdu, a oni će biti izabrani na osnovu talenta za kreiranje sadržaja.

Odabrana četvorka istraživaće Evropu tri mjeseca od juna do septembra 2018. godine. Svaki član tima doživjeće avanturu vrednu 5.600 eura, imaće plaćen smještaj, džeparac, a na kraju putovanja dobiće bonus i povratnu avionsku kartu do Velike Britanije.

Tokom tromjesečne avanture obići će neka od najpoznatijih mjesta u Evropi, kao što su ostrvo Bled, Krakov, San Sebastijan, skrivene dragulje u Austiji i upoznaće se sa ljepotama Švajcarske. Jednim malim dijelom proći će i Srbiju, a vrhunac puta biće sedmodnevno krstarenje hrvatskom obalom.

Oni koji žele da apliciraju za ovo nesvakidašnje besplatno putovanje treba da navedu koju socijalnu mrežu najbolje poznaju kao i da snime video od 60 sekundi u kojem će pokazati zašto agencija treba da izabere baš njih.

Izvor: kurir.rs

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Moj.ba! Zbog velikog broja komentara Moj.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Dodaj komentar na članak: