Objavljeno: 19.11.2016 u 8:41 | Featured, Zanimljivosti | Komentara:

TRAMPOVA ZLATNA “MEČKA”: Blindirana zvijer se kreće munjevito, a tek da vidite šta radi kada se uljezi uhvate za bravu! (FOTO)

Donald Tramp će na inauguraciju 20. januara stići u elegantnoj crnoj limuzini, ali životnom stilu američkog milijardera daleko bi prikladnije bilo vozilo potpuno drugačijeg izgleda, piše telegraf.rs

dona-auto

Na primjer, svako ko je video enterijer Trampovog velelepnog stana na Menhetnu ne bi se iznenadio kada bi novi predsjednik došao na zakletvu u zlatnom “nabudženom” automobilu. Upravo to su zaključili u letonskoj kompaniji “Darc motorz”, koja je predstavila svoje viđenje nove predsjedničke limuzine.

Na slici je prikazan, naravno u zlatnoj boji, blindirani Mercedes-Benc GL koga pokreće motor od 1500 konjskih snaga, a na vratima ima kvake pod električnim naponom koji bi spriječio nezvane goste da uđu u vozilo.

donal-auto-2

Dar motorz” se predstavlja kao kompanija koja “od 1869. godine snadbijeva careve, admirale i diktatore”. Letonci se hvale da mogu da ispune skorpo svaku želju kupaca, pa je jedna od mogućih opcija za enterijer i sjedište presvučeno kožom od kitovog penisa! Vjerovatno najpoznatija mušterija ove kompanije je hip-hop zvijezda Kanje Vest, za koga je “Dar moltorz” napravio dva blindirana hamera H1, čija vrijednost je bila veća od dva miliona dolara.

dartz-motorz

Ma koliko ideja letonske kompanije izgledala zanimljivo, Tramp će na svoju inauguraciju u Vašingtonu stići u poboljšanoj verziji najsigurnije limuzine na planeti. Prije samo dvije godine Barak Obama je zasjeo u u novi model predsjedničkog automobila, ali Tramp će se uskoro voziti u poboljšanoj verziji Kadilaka, koji zbog impresivnih karakteristika nosi nadimak Zvijer.

Izvor: telegraf.rs

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Moj.ba! Zbog velikog broja komentara Moj.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Dodaj komentar na članak: