Objavljeno: 04.02.2014 u 17:27 | Regija, Zanimljivosti | Komentara:

‘Toga ima samo kod nas’: Znak dopušta skretanje u nečiji stan

Čitatelja, koji je poslao fotografiju, u pulskoj Nezakcijskoj ulici kod Arene šokirala je prometna signalizacija koja vozačima sugerira da skrenu drito pred nečiji stan.

samo_kod_nas

Došao sam u utorak ujutro poslom u Pulu i kod Rock caffea vidio tu ludu prometnu signalizaciju. Strelica, naime, pokazuje da se treba skrenuti u nečiji stan, a ne u sljedeću ulicu, kako bi, ako se držimo logike, zapravo trebalo pokazivati, rekao je čitatelj iz Pazina koji je snimio fotografiju.

samo_kod_nas_2

Riječ je o pulskoj Nezakcijskoj ulici kod Arene. Puljani, koji često voze tom ulicom, znaju da se ona veže sa Scalierovom. Međutim, ostali, koji ‘zalutaju’ tim dijelom i nisu njime upoznati, mogli bi, makar na trenutak pomisliti da trebaju skrenuti prema nečijem stanu.

Izvor: www.24sata.hr

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Moj.ba! Zbog velikog broja komentara Moj.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Dodaj komentar na članak: