Objavljeno: 10.09.2013 u 15:33 | Zanimljivosti | Komentara:

Svinjo pijana: Prasac popio 18 piva, pa se potukao s kravom!

Isprva uvjerena da je sad ona gazda u kraju, pijana se svinja dala u bijeg nakon dva ‘šamara’ jer je ipak shvatila da će dobiti po ‘čvarku’. Zadnji put je viđena kako spava.

svinjo-pijana

Divlja svinja koja je u sebe strpala osamnaest limenki piva izazvala je što pijane svinje obično rade – svinjariju! Ovaj se prasac pokušao potući s kravom koja ga je, nagađamo, krivo pogledala ili mu odbila dati cigaretu.

Neobična priča dospjela je u medije zahvaljujući kamperima koji su vikend provodili u odmaralištu u blizini australskoga gradića Port Hedland, a koji su indirektno krivi za taj kaos.

Naime, upravo je jednom od njih svinja i ukrala toliko pivo budući da je ruksak ostavio nečuvan.

Jednom kada se napila, svinja se najprije dala u razbacivanje smeća u nadi da će naći hranu, pa potom nasrnula na kravu valjda uvjerena da je sada ona gazda u kraju.

Entuzijazam joj je ipak naglo splasnuo nakon dva ‘šamara’, te se junakinja priče dala u bijeg shvativši da će dobiti po ‘čvarku’.

Kamperi su je zadnji put vidjeli kako hrče podno nekog drveta, a kako je ženi i djeci izašla pred oči – ne zna se.

Isprva uvjerena da je sad ona gazda u kraju, pijana se svinja dala u bijeg nakon dva ‘šamara’ jer je ipak shvatila da će dobiti po ‘čvarku’. Zadnji put je viđena kako spava

Izvor: 24sata.hr

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Moj.ba! Zbog velikog broja komentara Moj.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Dodaj komentar na članak: