Objavljeno: 06.01.2018 u 13:37 | Slike, Zanimljivosti | Komentara:

Svi su poludjeli za ovim parom. Kad im vidite fotografije iz prošlosti, shvatit ćete zašto

Wendy Joseph (29) i njezin zaručnik Dan Hennessey (30) iz Kalifornije otkrili su na društvenim mrežama svoju nevjerojatnu tjelesnu transformaciju.

par-transformacija (1)

Zbog velike promjene, koja se vidi u usporedbi novih i fotografija starih 10 godina, postali su hit na društvenim mrežama.

par-transformacija10

Deset godina razlike! Lijevo je fotografija iz 2007., a desno iz 2017. godine. Nosila sam kosu zalijepljenu za lice svakog dana, a Dan se brijao jednom tjedno”, napisala je Wendy uz fotografije na Instagramu u povodu deset godina njihove veze.

par-transformacija (2)

Prije 10 godina, kada su postali par, Wendy je imala ravnu kosu, dok je Dan imao dječački izgled. Oboje sada rade kao osobni treneri i često objavljuju svoje fotografije istreniranih tijela.

par-transformacija (3)

Nastavak na sljedećoj stranici…

Sljedeća stranica

Izvor: vecernji.hr

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Moj.ba! Zbog velikog broja komentara Moj.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Dodaj komentar na članak: