Objavljeno: 16.06.2017 u 10:29 | Slike, Zanimljivosti | Komentara:

Sve je počelo kad joj je krenulo mlijeko: Željela je bujniji dekolte, ali je otkrila STRAŠNU istinu! (FOTO)

Kloi Gera (25) iz Australije suočila se dijagnozom tumora na mozgu kad je imala samo 21 godinu. Do tada je radila kao stjuardesa u jednoj avio-kompaniji i bila veoma zadovoljna svojim poslom i životom.

kloi (1)

Međutim, nakon svega što joj se desilo, ona je ostvarila davni san i prešla okean kako bi povećala grudi. A to joj je, kako kaže, promijenilo život.

Kloi je uveliko bila u planovima da uradi korekciju grudi, ali nemila vijest da joj je zdravlje opasno narušeno pokvarila je te planove.

Ona je inače učestvovala u jednom rijaliti-šouu u kom je tridesetoro ljudi trebalo da se podvrgne kozmetičkim procedurama na Tajlandu.

kloi (2)

Želju za povećanjem grudi ona je imala još na početku karijere dok je radila kao stjuardesa, pa je zato otišla na Tajland. Međutim, tamo joj je iznenada krenulo mlijeko iz grudi. Bila je ubjeđena da nije trudna, pa se naglo vratila za Australiju. Njen doktor joj je tada objasnio da je to posljedica tumora na mozgu, i to na hipofizi, koja kontroliše hormone. Kloi je tada počela da se liječi, ali javili su se neželjeni efekti lijeka koji je koristila.

Sa 23 godine morala sam da napustim svoj posao iz snova, a povremena laktacija je i bila razlog što sam se prijavila za šou na Tajlandu – rekla je Kloi.

Tako je ona ponovo otišla na Tajland kako bi povećala grudi. Rekla je i kako nikako nije željela da je neko vidi kao običnu plavušu sa bujnim grudima, ali da joj se sada mišljenje sasvim promijenilo otkad je saznala za bolest i da je sve ovo uradila isključivo zbog svog samopouzdanja.

kloi (3)

Ona je sada veoma zadovoljna rezultatima operacije i kaže da joj je to sasvim promijenilo život.

Izvor: zena.blic.rs

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Moj.ba! Zbog velikog broja komentara Moj.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Dodaj komentar na članak: