Objavljeno: 09.10.2017 u 16:50 | Zanimljivosti | Komentara:

Susjedi se požalili na preglasan se*s pa dobili brutalan odgovor

Preglasan se*s susjeda zasmetao je stanarima jedne zgrade pa su im ostavili pismenu poruku, no strastveni ljubavnici poručili su im da se nemaju namjeru stišati…

Popularna Facebook stranica Dnevna doza prosječnog Dalmatinca uvijek iznenadi svojim objavama.

Najnovija u nizu je navodni pismeni sukob starosjedioca i friško useljenog para u jednoj zgradi. Poprilično neugodno pismo postalo je viralni hit, a susjedi su mladom paru ‘očitali bukvicu’.

Drago nam je kad se mladi ljudi vole, ali nije nam baš drago, a ni ugodno za uši, što moramo non stop slušati kako urličete. Jasno nam je da se parite, ali dajte pobogu stišajte malo te životinjske glasove. Djeca vas slušaju iz naše, ali i okolnih pet zgrada. Ako se ne možete stišati, dajte bar prozore zatvorite!, stoji u poruci.

No, nije puno prošlo, a ‘mladi par s trećeg kata’ odlično je odgovorio svojim novim susjedima.

Dragi susjedi! Kao mladim ljudima koji se vole, drago nam je da nam želite dobrodošlicu. Ali nam i nije baš drago da non stop slušamo vašu djecu kako urliču i žene koje viču na muževe. Voljeli bismo kad bi svijet bio sretno mjesto bez nasilja i uplakanih dječjih lica i nesretnih žena. SAMO LJUBAV!, piše u odgovoru ‘glasnog para’.

Izvor: 24sata.hr

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Moj.ba! Zbog velikog broja komentara Moj.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Dodaj komentar na članak: