Objavljeno: 02.07.2017 u 10:59 | Slike, Zanimljivosti | Komentara:

Sumnjala sam da me muž vara: Provjerila sam mu navigaciju u kolima i otkrila TAJNU ZBOG KOJE JE U ZATVORU

Karolin Lejsi, samohrana majka iz Velike Britanije (46) mislila je da nema srećnije žene od nje kada je putem ličnih oglasa upoznala Majkla Hardija (45). Bila je uvjerena da je konačno pronašla čovjeka za sebe, i bila je to ljubav na prvi pogled.

Foto: Ilustracija

Foto: Ilustracija

Godinu dana kasnije, uslijedilo je vjenčanje. Karolin je do tog trenutka prošla kroz razvod ali se izborila i sa rakom grlića materice. Mislila je da je konačno došlo vrijeme da uživa u sreći.

- Zaista sam mislila da sam najsrećnija žena na svijetu, makar tih godinu dana – rekla je Karolin medijima.

A onda je uslijedilo zatišje da bi, dvije godine nakon vjenčanja, tačnije avgusta 2016. godine stvari počele da se komplikuju. Prvo joj je Majkl rekao da je imao nervni slom i da mora da leži na psihijatrijskoj klinici određeno vrijeme. Rekao joj je i da će ga puštati tri dana nedeljno kući.

- Trudila sam se da ta tri dana uvijek prođu savršeno. Sada znam koliko sam glupa ispala – kaže Karolin. Majkl je dolazio na ta tri dana, ali Karolin neki crv sumnje nije davao mira. Onda se navodno oporavio, ali je često morao da ide na preglede. Karolin i dalje nije imala mira, i na kraju je riješila da mu provjeri navigaciju koju je imao u kolima. Tamo je najčešće viđala adresu u predgrađu Birmingena, i riješila je da provjeri o čemu se radi i – imala je šta da vidi.

Naime, na toj adresi zatekla je muževljeva kola. On je bio u njima, i to u društvu jedne žene. Bijesna, dotrčala je do kola i pitala ga ko je ta žena. Žena kraj njega, podjednako bijesna, ponosno je izjavila da je ona Majklova supruga.

- Ja sam njegova supruga. Vjenčali smo se prije dvije nedelje – objasnila je “ljubavnica”, tačnije druga žena, Džoan Vajt.

- E pa čestitam. Mi smo inače u braku već dvije godine – uslijedio je odgovor Karolin Lejsi.

zena-prsten

Ispostavilo se da su Majkl i ona zaista u braku od 16. decembra. Majkl je rekao Džoan da je udovac, da je Karolin preminula uslijed raka i da nema djecu, iako ima troje djece iz braka prije Karolin.

Već sutradan Karolin je prijavila svog supruga policiji zbog bigamije, a cijeli slučaj je medijski ispraćen.

- Zaista žalim zbog svega. Da mogu da vratim vrijeme, poradio bih na braku sa Karolin. Trebalo je da budem svjestan da je porodica na prvom mjestu, a ne da zbog problema zabijam glavu u pijesak i tražim utjehu. Strašno žalim zbog svega što sam joj priredio – rekao je Majkl nakon suđenja.

Majkl je osuđen na šestomjesečnu zatvorsku kaznu i 120 sati društveno-korisnog rada. Džoan je riješila da ostane u braku sa njim, a Karolin je riješila da se razvede.

Izvor: zena.blic.rs

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Moj.ba! Zbog velikog broja komentara Moj.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Dodaj komentar na članak: