Objavljeno: 19.08.2017 u 13:13 | Zanimljivosti | Komentara:

Stric je djevojčicu (10) mjesecima silovao: Žalila se roditeljima da je boli stomak, a onda je rodila njegovo dijete!

Djevojčica (10) koja je bila žrtva silovanja u Indiji, rodila je kćerku nakon što joj nije bilo dozvoljeno da abortira. Nju je mjesecima navodno silovao stric, prenoci Independent.

Foto-ilustracija: Foter/mahalie

Foto-ilustracija: Foter/mahalie

Trudnoća je otkrivena kada se djevojčica požalila roditeljima da ima bolove u stomaku. Međutim, sud joj nije dozvolio da prekine trudnoću jer je već bila u 26. nedelji.

Prema pojedinim izveštajima, djevojčici nikada nisu ni rekli da je trudna, pa čak i ne zna da je rodila bebu. Ona se porodila carskim rezom u četrtak ujutru.

Roditelji su joj rekli da mora na operaciju zbog kamena u bubregu i nisu dozvolili doktorima da joj kažu istinu.

Djevojčica i beba se osjećaju dobro, prenosi Dasari Hariš, jedan od doktora koji je brinuo o djevojčici, prenosi CNN.

Prema zakonu iz 1970. godine u Indiji je zabranjen abortus poslije 20 nedelje trudnoće, iako su sudovi napravili izuzetke kada fetus nije mogao da preživi, ili kada je život majke bio u opasnosti.

Izvor: telegraf.rs

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Moj.ba! Zbog velikog broja komentara Moj.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Dodaj komentar na članak: