Objavljeno: 09.03.2015 u 14:25 | Lifestyle, Zanimljivosti | Komentara:

ŠTO NAM OTKRIVA PIĆE? 10 razloga zašto izlaziti s curom koja pije viski

Puno toga o ljudima možete znati po tome što vole piti. U ovom tekstu pročitajte 10 razloga zašto je dobro izlaziti s djevojkom koja voli viski.

whiskey-pixabay-free

Koliko ste puta u baru vidjeli djevojku koja pije viski? Rijetki su ti slučajevi jer je društveno uvriježeno da je viski jedno najmuškastijih pića koji postoji.

Ali, žene koje vole viski itekako postoje.

Novinar Elite Dailyja Dan Scotti navodi deset razloga zašto je dobro izlaziti sa djevojkom koja pije viski.

1. Ona je malčice opaka.

Ljude koji piju viski u društvu često prati glas da su opaki. Činjenica da ona ne vozi motor ili ne svira bas gitaru ne znači da nema nešto divlje u sebi o čemu ništa ne znate.

2. Ona je emotivna.

Ona je jako emotivna, a djelomice i zahvaljujući viskiju, posebice ako popije koju čašicu previše i otkrije vam ono zaista misli.

3. Ona se ne libi zauzeti sama za sebe.

Ona definitivno nije osoba koja dopušta da ju se gazi. Na prvi znak nepoštovanja ona je spremna odbrusiti svakome, čak i ako postane malo preagresivna i ako zbog toga ujutro zažali.

4. Ona ima ukusa za fine stvari.

Ne pije viski samo zato da se napije brže ili zato što ima nešto za dokazati. Ona općenito cijeni alkohol, a kvaliteta viskija potaknula je njezin interes. Naravno, ona bi lako mogla popiti jeftinu votku, ali samo napiti se nije njezin jedini motiv.

5. Ona je sazrijela.

Viski je odrastao odabir pića. Kao što viski ima odrastao, sazrio okus, isti imaju i osobe koje ga piju. Recimo to ovako, teško da će se osoba koja pije viski nasmijati šali o penisu.

6. Ona je vjerojatno profinjeni mislilac.

Djevojka koja voli viski zacijelo ima sofosticirane hobije. Ako u frižideru ima zalihe Jim Beama onda vjerojatno u pripremi ima nekoliko romana na kojima počinje raditi nakon dva sata ujutro.

7. Ona je provokativna.

Postoje neka pića koja jednostavno nisu seksi. Među njih spada naručivanje čaše bijelog vina. Ima nešto seksi u gledanju djevojke koja ispija čašice viskija s razlogom.

8. Ne ostavlja stvari polu dovršenima.

Ako je njeno cuganje odraz njezinih navika, onda ne ostavlja stvari polu dovršenima.

9. Ona je jaka.

Naručivanje viskija pokazuje samopouzdanje, a samopouzdanje je dobar indikator snage. Ona je očito osoba koja zna što želi i nema problema to i realizirati, bez obzira što drugi misle.

10. Ona dobro podnosi alkohol.

Osim ako ju ne želite uvjeriti da jedete u najfinijim i najskupocjenijim restoranima, definitivno ćete željeti djevojku koja može podnijeti alkohol, posebice kada ćete ju izvoditi van.

Izvor: net.hr

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Moj.ba! Zbog velikog broja komentara Moj.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Dodaj komentar na članak: