Objavljeno: 08.06.2017 u 19:27 | Moj Dom, Zanimljivosti | Komentara:

Stavio sam OVO u čoškove kuće i idućeg jutra sve bube su bile mrtve!!!

Ako ste se ikada uhvatili u koštac sa žoharima kod kuće, znate da su pravi problem!

bube-zohari

Oni mogu biti vrlo neugodni i teško ih se riješiti, uvijek se pojavljuju po cijeloj kući i skrivaju se na tamnim mjestima tijekom noći. Unatoč tome što ih je odvratno vidjeti, mogu prenositi i brojne opasne bolesti.

Postoje mnogi proizvodi na tržištu kako bi se riješili žohara, ali su skupi, puni štetnih kemikalija koje ugrožavaju zdravlje i ne daju stalne rezultate. Stoga, otkrivamo prirodan i siguran način za uklanjanje žohara iz vašeg doma!

Boraks i šećer

Borax je definitivno “must have” kada je u pitanju uklanjanje žohara, i njihovo držanje daleko od vašeg doma.

Kako funkcionira?

Borax doslovno dehidrira insekate, i oštećuje njihov probavni sustav. Naposljetku, kukci umiru, a vaš dom će ponovno biti bez neželjenih gostiju.

Učinite svoju bombu borax još jače dodavanjem šećera. Žohare privlače slatkoća šećera. Kombinirajte boraks i šećer u omjeru 3: 1.

Pospite smjesu na pogođena područja i ne zaboravite nositi rukavice dok to radite.

Sljedećeg jutra vidjet ćete mrtve žohare koji leže okolo, a sve što trebate učiniti jest očistiti nered. Postupak ponovite nakon nekoliko dana. Neki vole koristiti sode bikarbone ili borovu kiselinu umjesto boraks, rezultat je isti.

Oprez: Izbjegavajte upotrebu ove kombinacije protiv buba ako imate malu djecu ili kućne ljubimce.

Izvor: lijekizprirode.com

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Moj.ba! Zbog velikog broja komentara Moj.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Dodaj komentar na članak: