Objavljeno: 25.11.2015 u 19:33 | Zanimljivosti | Komentara:

STALNO SPAVAM S NEZNANCIMA: Grize me savjest zbog supruga

Četiri godine sam u braku. I mogu slobodno reći da sam srećna. Volim muža. To je meni drugi brak. Iz prvog vučem traume jer sam bila sa čovjekom koji je aljkav, neambiciozan, lijen i uz sve to agresivan. Drugi suprug je divan. Stabilan i profesionalno ostvaren, tolerantan i smiren.

tuzna-zena

Ipak, pišem vam jer sam ja problem. I toga sam svjesna. Bila sam kod psihoterapeutkinje. Nisam imala hrabrosti da joj svoj problem ispričam do kraja. Bilo me je stid. Mada sam joj između redova nagovjestila šta je nije u redu.

Ovo je idealna prilika da ispričam šta me tišti, šta me izjeda. Možda mi neko od vas koji ćete ovo pročitati pomogne savjetom ili sugestijom. Za četiri godine koliko sam u braku više od 20 puta sam prevarila muža. I to s nepoznatim muškarcima. Često zbog posla putujem na konferencije i seminare i svaki put spavam s nekim nepoztnatim likom.

Dobro izgledam i privlačim pažnju muškaraca, svjesna sam toga, ali uvijek pređem s flerta na seks. U početku sam negirala problem, a onda sam se prošlog proljeća suočila sa svojim demonima. Na jedno stručnoj konferenciji na Kopaoniku završila sam u toaletu kluba s muškarcem kojeg sam prvi put vidjela to veče. Imala sam želju da spavamo. Nije ništa posebno, ali sam uživala da ga zavodim. Bio je u većem ženskom društvu i gledao me je cijelu noć, a onda smo završili na WC šolji. Osjećala sam se bijedno poslije toga.

Mrzila sam sebe. Kad sam se vratila u Beograd bilo mi je još gore. Muž je tolerantan čovjek. Ne ograničava me ni u čemu. Imala sam potrebu da ga isprovociram, da od njega napravim ljubomornog tipa kako bi sebe opravdala. Svađala sam se s njim, dok se on smješkao ne znajući zapravo kakvo sam đubre. Isplakala sam se pred njim ali nisam imala snage da mu priznam sve. Plašila sam se njegove reakcije, da će me ostaviti kad čuje sve.

I sada smo u odličnim odnosima. Volimo se, pričamo o djeci. I seks nam je odličan. Spavamo redovno, skoro pa svaki dan. Ali svaki put kad ga vidim pomislim da ga ne zaslužujem jer ću već sutra naskočiti na nekog idiota iz čistog hira.

Izvor: nadlanu.com

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Moj.ba! Zbog velikog broja komentara Moj.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Dodaj komentar na članak: