Objavljeno: 18.05.2015 u 19:03 | Zanimljivosti | Komentara:

Smršao je 200 kg i ovo je njegova priča koju je podijelio sa svijetom (VIDEO)

Nakon godina nezdravog života i prejedanja, Ronnie iz New Yorka težio je nevjerojatnih 305 kilograma. Ali, onda su mu lijekari prije dvije godine kazali da neće doživjeti 35. ako u život pothitno ne uvede promjene.

Pa je on to i napravio i dosad skinuo nešto više od 180 kilograma – sve to vježbajući i slušajući svoju omiljenu pjevačicu, Taylor Swift. A budući da je ona poznata po ispunjavanju želja svojim fanovima, njegov je prijatelj i bivši profesor Joe Bufano odlučio zatražiti da Taylor ovaj Ronniejev napredak nagradi.

Njih dvojica uskoro idu na njezin koncert i Joe se nada da će Taylor pronaći način da s njima stupi u kontakt, a iz tog razloga na YouTubeu je objavio video u kojem prikazuje kako je izgledao Ronnijev trud i napredak kroz 700 dana. Pogledajte njegovu transformaciju.

Izvor: avaz.ba

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Moj.ba! Zbog velikog broja komentara Moj.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Dodaj komentar na članak: