Objavljeno: 13.10.2014 u 17:30 | Lifestyle, Zanimljivosti | Komentara:

Smršala nevjerovatnih 125 kilograma, samo je potrebna jaka volja!

Emma Sealey iz Rediča bila je toliko gojazna da nije mogla da veže pojas na automobilu, sada je skinula nevjerovatnih 125 kilograma i to samo zahvaljujući dijeti i vježbanju. Nije pristala na bilo kakave hiruške zahvate.

ema-salej

Ova 35-godišnjakinja bila je ubijeđena da će umrijeti prije svog 40. rođendana, i to upravo zbog prekomjerne kilaže – punih 181 kilogram.

Uprkos molbama svojih najbližih da se obrati ljekaru opšte prakse i zatraži uput za ugrađivanje prstena u želudac, ona se odlučila za zdraviji način mršavljenja, prenosi Daily Mail. Ona je nosila odjeću u veličini 36, a za dvije godine uspjela je da staru garderobu zamjeni novim krpicama u veličini 8.

Sada njena vaga pokazuje sjajnih 56, 7 kilograma! “Jedva sam mogla da odšetam od kuće do kola svog vjerenika, ali čak nisam mogla da vežem pojas”, objašnjava Emma za Daily Mail. “Godinama nisam stala na vagu, a kada sam to učinila, zgrozila sam se samom sobom”.

Izvor: kurir-info.rs

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Moj.ba! Zbog velikog broja komentara Moj.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Dodaj komentar na članak: