Objavljeno: 27.09.2015 u 17:39 | Zanimljivosti | Komentara:

Slika djevojčice koja je pod vodom, a u isto vrijeme skače u nju zbunila je sve na internetu (FOTO)

Fotografiju je pogledalo preko milion ljudi i niko nije siguran kako je zapravo nastala. Ako mislite da je nemoguće da neko u isto vrijeme skače u vodu i nalazi se pod istom, pogledajte ovu sliku.

Na društvenoj mreži Imgur fotografiju je pogledalo preko milion ljudi. Njihove reakcije su razne, a spekulacije između toga da je slika Fotošopovana do toga da je u pitanju magija, kruže Internetom danima. Većina korisnika ostavlja komentare da ih slika zbunjuje, ali ipak, za ovo postoji logično objašnjenje.

djevojcica-u-vodi (1)

Naime, vjerovatnoća je da djevojčica skače u pliki bazen i da voda prilikom skoka stvara prskanje koje stvara utisak da se devojčica nalazi pod vodom.

Kapljice ispred nje čine da djevojčicin izraz lica joj više daje na efektu da se ona zapravo nalazi ispod površine vode.

Ili je ipak neka magija u pitanju?

Izvor: 24sata.rs

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Moj.ba! Zbog velikog broja komentara Moj.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Dodaj komentar na članak: