Objavljeno: 27.12.2016 u 12:39 | Slike, Zanimljivosti | Komentara:

SJEĆATE SE NJE, BILA JE HIT INTERNETA: Smršala je 240 kila, evo kakva je RIBETINA danas (FOTO)

Javnosti je postala poznata po svom ekstremnom trudu u procesu mršavljenja. Kristina Filips ima 25 godina i samo 80 kilograma je teška.

naslovna-kilogrami

Kažemo “samo”, jer se ona smatrala jednom od najdebljih žena svijeta, zbog svojih nekadašnjih 317 kilograma. Počela je da se goji u pubertetu, kako bi preboljela razvod svojih roditelja.

Sada se pita gdje su nestali 237 kilograma. Vrlo dobro zna kako je došla do tog rezultata i nikada ga neće zaboraviti.

kristina-kilogrami (1)

Kristina je bila ekstremno gojazna i kao takva na ivici smrti. Kada je saznala da joj ponestaje vremena, odlučila je da se baci na skidanje kilograma. Učlanila se u teretanu, a ishranu je drastično promijenila. Godinu dana je živjela mukotrpnim životom, odričući se svega, a zauzvrat je dobila vitko tijelo.

kristina-kilogrami (3)

Kristina priznaje da će joj traume iz djetinjstva na račun njene kilaže ostati zauvijek urezani, ali tek sada je shvatila da život i njoj može biti sjajan!

Ona je pravi borac!

kristina-kilogrami (2)

Ako ste mislili da nešto ne možete da promijenite u svom životu, Kristinina priča će vam od sada definitivno biti inspiracija.

Izvor: srbijadanas.com

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Moj.ba! Zbog velikog broja komentara Moj.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Dodaj komentar na članak: