Objavljeno: 07.06.2014 u 18:50 | Zanimljivosti | Komentara:

Sin održao obećanje iz djetinjstva, a tata od suza i sreće nije mogao doći k sebi

sin-odrza-obecanje-tata-suze

Kad je imao osam godina dječak iz Kentuckyja obećao je svome ocu da će mu za 57. rođendan pokloniti Chevrolet Bel-Air 1957, a kad je za to došlo vrijeme, to je i učinio.

Njegov je otac odrastao u siromaštvu, kao jedno od sedmero djece. I iako je uvijek pričao o svojem automobilu iz snova, nikad nije očekivao da će ga jednog dana posjedovati. Trenutak u kojem je shvatio da se to događa snimljen je i objavljen na YouTubeu gdje je u nekoliko dana došao do 1,9 milijuna pogleda.

“Belairboy” je na Redditu objasnio da je Chevy ustvari kupio prije dvije godine, nakon što je radio “60 sati tjedno tijekom šest dana u tjednu unutar nekoliko mjeseci”. Spremio je automobil u garažu koja se ne koristi i tajio sve u vezi njega dok nije došlo vrijeme da napokon ispuni svoje obećanje.

“Moj mi je tata sve, on mi nije biološki otac, ali on JEST moj otac. Ovaj čovjek u videu, moj TATA, moj OTAC, najbolje je što se meni i mami dogodilo u životu i nadam se da ću biti barem djelić čovjeka kakav je on”, napisao je ponosni sin.

Izvor: index.hr

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Moj.ba! Zbog velikog broja komentara Moj.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Dodaj komentar na članak: