Objavljeno: 02.01.2017 u 8:21 | Zanimljivosti | Komentara:

Silikonske bliznakinje pet godina dijelile istog dečka, sada se obje udaju za njega!

Ana i Lusi Desink (Anna i Lucy DeCinque), bliznakinje iz Australije koje su u vezi sa jednim muškarcem, odlučile su da se obje udaju za njega. Pažnju svjetskih medija privukle su kada su izjavile da spavaju u istom krevetu sa istim dečkom i da se nikada ne odvajaju.

seste-blizanke

Čak tvrde da najdalje što su provele jedna od druge bilo je nekoliko metara. Sada žele vjenčanje za koje nisu sigurne da mogu da ga organizuju u njihovoj rodnoj Australiji, ali tvrde da je to odlična odluka za njih dvije.

- Mi smo sa njim već pet godina. Želimo da se udamo za istog čovjeka i njegovo ime je Ben. Mnogo debate izazvala je naša odluka. Da li je to moguće? Da li to može da funkcioniše? Ne znamo. Ali čule smo da u Tusonu u SAD možemo da se vjenčamo – kažu djevojke.

Djevojke su napomenule da bi takvo vjenčanje podrazumjevalo i dvije vjenčanice i dvije burme, ali kako kažu to neće biti problem jer im Ben “non-stop poklanja nakit“ i to uvijek isti. Čak su se i našalile da će ga poslati u bankrot.

Ana i Lusi pozvale su svoje pratioce na YouTube-u da im kažu ukoliko znaju kako mogu da se udaju za istog čovjeka, šaleći se da će biti prve žene u Australiji koje su to uradile.

- Mi mislimo da je to divno. Nama nije čudno, nikada nam nije bilo, a mi smo sretne. Nismo naudile nikome. Nadamo se da će se to dogoditi – kažu sestre. Ranije ove godine sestre su snimile video o tome kako izgleda život sa jednim dečkom (kojeg su upoznale na Facebook-u) i kako funkcionišu u spavaćoj sobi.

- Ben nas tretira potpuno jednako. Ako poljubi Anu, odmah zatim poljubi mene i obje nas drži za ruku kada izlazimo napolje – ispričala je Lusi u videu.

Inače sestre su se podvrgle čitavom nizu operacija u želji da izgledaju isto o čemu su također javno govorile, a jednom prilikom rekle su i da žele i da budu trudne u isto vrijeme zbog čega će, ukoliko bude potrebno, ići na vantjelesnu oplodnju.

Izvor: avaz.ba

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Moj.ba! Zbog velikog broja komentara Moj.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Dodaj komentar na članak: