Objavljeno: 02.02.2015 u 12:37 | Slike, Zanimljivosti | Komentara:

Samo je tražio prostor za višak stvari: Ono što je ovaj čovek pronašao u podrumu svoje zgrade će vas oduševiti

Većina nas ima tavan, podrum ili neku vrstu ostave gdje skladišti višak stvari. Ipak, rijetko ko može da se pohvali da je imao sreće da u svojoj ostavi pronađe OVAKO NEŠTO!

bunker-u-zgradi-naslovna

Ove nedelje korisnik Redita WeirdStray postavio je neke prilično jezive fotografije skrivenog bunkera iz Drugog svjetskog rata. Ulaz u ovaj skriveni prostor nalazi se u podrumu njegove zgrade u Njemačkoj, piše portal Viralnova.

bunker-u-zgradi (1)

WeirdStray vjeruje da se ovdje nalazio ulaz u bunker jer izgleda kao da su se ovde nekada nalazila teška vrata.

bunker-u-zgradi (2)

Jeziva prošlost ovog mjesta izgleda da ne smeta stanarima ove zgrade. naime, oni su od bunkera napravili skladište za višak stvari.

bunker-u-zgradi (3)

Na osnovu ove fotografije WeirdStray smatra da se bunker originalno pružao još dublje, ali da je u kasnijim godinama pregrađen. Iza ovog zida možda se krije čitav jedan još neotkriveni svijet.

bunker-u-zgradi (4)

Niko od stanara ne zna za šta je originalno bio korišten ovaj prostor, ali se svi nadaju da se ništa strašno nije dogodilo na ovom mjestu.

Izvor: dnevno.rs

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Moj.ba! Zbog velikog broja komentara Moj.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Dodaj komentar na članak: