Objavljeno: 10.12.2016 u 19:44 | Zanimljivosti | Komentara:

RONALDO JE STVARNO KRALJ: A biće vam i jasno kada vidite u čijem se dresu slikao njegov sin! (FOTO)

Sin najboljeg fudbalera Real Madrida Kristijano Ronaldo Junior slikao se u dresu očevog ljutog rivala. U subotu, na dan kada je igran “El Klasiko“, majka Kristijana Ronalda, Dolores, okačila je na “Instagram“ fotografiju na kojoj je i Junior i to u dresu francuske reprezentacije sa brojem sedam. Nosio ga je Antoan Grizman, a poslije finala Evropskog prvenstva razmijenio je dresove sa Ronaldom.

ronaldo

Nedugo po završetku Evropskog prvenstva Ronaldo i Grizman sreli su se u restoranu u Majamiju i tada je Francuz, i dalje pod snažnim utiskom poraza u pariskom finalu, Portugalcu rekao: “Mrzim te“.

Ronaldo i Grizman su veliki rivali i na klupskom planu, jer nastupaju za Real i Atletiko Madrid.

Ipak, Kristijano Junior je obukao dres i slikao se ispred torte kojom su majka i sin poželili Ronaldu sreću u duelu sa Barselonom.

ronaldo-sin

Podsjetimo, Real je do boda na “Nou Kampu“ došao golom Serhija Ramosa u 90. minutu.

Inače, ovo nije prvi put da sin slavnog fudbalera iskazuje čast tatinim rivalima, jer je prije nekoliko godina na dodjeli “Zlatne lopte“ poletio u zagrljaj Lionelu Mesiju, poslije čega je Kristijano priznao da se Junior divi Argentincu.

Izvor: kurir.rs

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Moj.ba! Zbog velikog broja komentara Moj.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Dodaj komentar na članak: