Objavljeno: 25.11.2013 u 14:21 | Zanimljivosti | Komentara:

Prosidba iz Mostara koja je oduševila svijet (VIDEO)

Marin Zovko zamolio je voljenu Jelena Miletić da pođe s njim u bolnicu jer je osjetio neke smetnje na srcu. Pogledajte kako je njen strah u trenutku zamijenila sreća…

rendgenska-snimka-dragom-srce-puno-ljubav

Jelena Miletić iz Konavala doista nije znala što će je dočekati u Kliničko-bolničkome centru Mostar, u koji je stigla zabrinuta za srce svog dragog, Marina Zovka iz Širokog Brijega.

Naime, Marin ju je obavijestio da osjeća bol u prsima i da teško diše, te ju je zamolio da pođe s njim kako bi uz njega dočekala rezultate rendgenske snimke pluća.

I doista, jednom kada je stigao nalaz je potvrđeno da Marinovo srce pati, da boluje od ljubavi što mogu liječiti samo zagrljaji i poljupci.

Kada je čula dijagnozu i vidjela Marina kako kleči, Jelena nije dvojila niti trenutka što joj je za činiti te je pristala paziti na njega do kraja života.

Jelena i Marine, želimo vam svu sreću!

Izvor: 24sata.hr

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Moj.ba! Zbog velikog broja komentara Moj.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Dodaj komentar na članak: