Objavljeno: 26.12.2014 u 17:35 | Slike, Zanimljivosti | Komentara:

RAZVOD NA POMOLU: Od muža je za Božić poželjela nakit, a dobila je OVO!

Moja supruga je poželjela nakit za Božić, ali mislim da neće biti pretjerano sretna.. – napisao je u opisu fotografije poklona jedan korisnik Reddit-a, a vi pogledajte šta se krije u kutiji…

Šala može da mu se obije o glavu. Izvjesni Džonatan H. pohvalio se na Reddit-u poklonom koji je kupio supruzi za Božić. Uz fotografiju je napisao da je njegova ljepša polovina poželjela nakit.

- Moja supruga je poželjela nakit za Božić, mislim da neće biti pretjerano sretna – napisao je u opisu fotografije poklona.

bozicni-poklon-supruzi (2)

Kada su mu u komentarima postavili pitanje kako misli da će njegova žena reagovati, on je napisao da misli da će odglumiti smjeh.

Ipak, najinteresantniji komentar bio je od jednog korisnika koji je napisao da će supruga poslije ovakvog poklona poželjeti razvod za Novu godinu.

Izvor: telegraf.rs

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Moj.ba! Zbog velikog broja komentara Moj.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Dodaj komentar na članak: