Objavljeno: 12.05.2016 u 10:01 | Slike, Zanimljivosti | Komentara:

Punih 500 dana nije taknuo alkohol, razlika je FASCINANTNA (FOTO)

Korisnik mreže Imgur nadimka Meatteo pohvalio se u ponedjeljak velikim napretkom. Naime, mladić punih 500 dana nije dotaknuo alkhol, što mu je pomoglo da izgubi golem broj kilograma, ali i da mu koža poprimi daleko bolju boju.

prestao-piti-alkohol (2)

Meatteo nažalost nije napisao koliko je u sebe unosio alkohola, je li možda imao problem, ali je zato jedan drugi korisnik iste mreže potvrdio da i njemu iz istih razloga odlično ide.

“Trijezan sam oko 200 dana. Izgubio sam toliko kilograma da supruga sumnja kako nešto nije u redu s mojim zdravljem. Naime, nije samo stvar u pivu. Problem je i u svoj hrani koju unisite u sebe zahvaljujući pivu i gladi koju uz nju osjećate”, napisao je taj korisnik, čime je samo potvrdio da treba slušati savjete stručnjaka.

Tako je i dr. Damon Raskin iz Los Angelesa nedavno upozorio: ‘Uzimanje pauze od ispijanja alkohola dobra je stvar, čak i ako odlučite toga pridržavati svega nekoliko tjedana, a posebice ako dnevno pijete više od dva pića”.

Naime, alkohol povećava ukupnu količinu kalorijskog unosa bez da to primijetite. Jedna margarita sadrži oko 300 kalorija, a pina colada 100 kalorija više. Jedno istraživanje je pokazalo da muškarci unose 433 kalorija više onih dana kada konzumiraju čak i umjerenu količinu alkohola”, istaknuo je Raskin.

Pogledajte u nastavku fotografiju koju je Meatteo objavio, možda i vas potakne da barem privremeno ostavite “pivicu”, da napravite pauzu do Europskog prvenstva u nogometu kako biste u daleko boljoj formi dočekali ljeto.

prestao-piti-alkohol (1)

Izvor: dnevnik.hr

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Moj.ba! Zbog velikog broja komentara Moj.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Dodaj komentar na članak: