Objavljeno: 09.11.2016 u 18:39 | Zanimljivosti | Komentara:

Proročanstvo Tarabića o kojem bruji internet! Na prijesto svijeta dolazi riđi čovjek i onda slijedi OVO

Brzinom munje prenijela se vijest da je Donald Tramp novi predsjednik Amerike! A još brže stiže vijest da su Tarabići to odavno predvidjeli!

tramp-tarabici

Proročanstvo Mitra Tarabića ponovo je glavna tema domaćih medija, nakon što se neko dosjetio da u jednom njegovom dijelu, između ostalog, stoji sljedeća rečenica:

- Poslje ovog rata na prijestolje svijeta doći će jedan plemenit i dobrodušan riđi čoek. Blago onome koji to doživi, jerbo će taj riđokosi svijem ljudima donijeti sreću. On će biti duga vijeka i vladaće sve do smrti svoje od Boga date…

Za vrijeme njegovo ni poslje njega ratova više nikad biti neće, ali će tamo u ko zna kojem vremenu i vijeku za ljude, zbog njiovijeh gluposti, nastupiti veliko zlo i omraza ljudska – kaže se u ovom proročanstvu.

Društvene mreže sada su prepune odlomaka ovog proročanstva i svi su ubijeđeni da se radi upravo o Donaldu Trampu. Da li je Donald zaista plemenit i dobrodušan, ostaje da se vidi. Za sada znamo da je radoholičar, i da je u tom duhu vaspitavao i djecu, ali i da ima mizogine stavove i izjave.

Šta vi kažete, da li je taj riđi čovjek zaista Tramp?

Izvor: zena.blic.rs

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Moj.ba! Zbog velikog broja komentara Moj.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Dodaj komentar na članak: