Objavljeno: 05.05.2018 u 12:17 | Bizarno, Zanimljivosti | Komentara:

Pronašla je NEOBIČAN KORIJEN i riješila da ga ponese kući: Nedelju dana kasnije SAČEKAO JU JE ČIST HOROR (FOTO)

Što biste napravili kada biste ispred ulaza pronašli ‘misteriozni korijen veličine podlaktice’? Kelly Quirino bila je znatiželjna te odlučila doznati o čemu je riječ, no tri tjedna kasnije bila je zgrožena.

cudan-korijen (1)

Na Twitteru je objasnila kako ju je objekt fascinirao za osam sekundi te se našalila kako je riječ o prokletstvu.

Kako nitko nije znao o čemu je riječ, “korijen” je spremila u plastičnu vrećicu za zamrzavanje da bi ga odnijela na posao kako bi “šefove, kolege i pacijente” pitala znaju li oni o čemu je riječ.

cudan-korijen (2)

Te večeri kad se vraćala s posla vrećicu je bacila na stražnje sjedalo i na nju zaboravila. Tjedan dana kasnije, kad je vozila djecu u knjižnicu, sin joj je rekao kako je u autu crv.

Prvo je pomislila da je to od hrane koju je njezin sin rasipao, no zatim se njezina kćer okrenula da provjeri stražnje sjedalo i tad je počelo vrištanje.

Stotine malih i odvratnih crva izlegli su se iz “misterioznog korijena” koji je, čim su došli do knjižnice, uzela i bacila što je dalje mogla.

cudan-korijen (3)

Nekoliko dana poslije, još uvijek pronalazi crve u automobilu, a njezina priča sad je postala viralna.

Izvor: index.hr

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Moj.ba! Zbog velikog broja komentara Moj.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Dodaj komentar na članak: