Objavljeno: 20.01.2019 u 11:43 | Zanimljivosti | Komentara:

Pronađite svoju visinu i saznajte više o sebi

Jednostavan i prezican test sa vjerovatnoćom od 90% odrediće ko ste, zapravo.

visina-ko-ste

Potrebno je samo izabrati svoju visinu i pogledati rezultat ispod, pise uspesnazena.com:

140-150 cm

Pametna i visprena osoba. Vi ste veliki mislilac. Vaše misli i ideje su – najvažnija stvar. Volite, u tišini i samoći, razmišljati o svojim teorijama, stavovima i pogledima. Vi ste introvertna osoba. Slažete se sa onima koji vole da misle i da uče. Trošite dosta vremena razmišljajući o moralu. Pokušavate raditi ono što je ispravno, čak i ako se većina sa vama ne slaže.

150-160 cm

Pronicljiva i filozofska osoba, jedinstvena u duhovnom smislu. Pored vas nema nikoga vama sličnog. Veoma ste intuitivni, i pomalo čudni. Često vas razumeju pogrešno, i to vas boli. Vama je neophodan lični prostor. Treba da razvijate svoju kreativnost, ona zahteva poštovanje drugih. Vi ste osoba koja jasno vidi tamne i svetle strane života. Veoma ste emotivni.

160-170 cm

Zanimljiva ste, i uzbudljiva ličnost. Istinoljubac. Odgovorna osoba koja voli da brine o drugima. Verujete u pošten posao i lako preuzimate odgovornost. Imate dobar karakter. Izazivate poverenje kod drugih ljudi. Vi ste snažna, komunikativna, brza i duhovita ličnost. Uvek postoji nešto zanimljivo što možete ispričati drugima. Voljeni ste i prihvaćeni u društvu.

170-180 cm

Sigurna i dominantna osoba. Veoma ste nezavisni. Vaš moto – „Uradi sam“. Oslanjate se samo na sebe. Znate kako da ostanete jaki za sebe i druge ljude, one koje volite. Vi znate šta želite i ne plašite se ići u susret tome. Jedino, što zahtevate od drugih je – da budu iskreni prema vama. Spremni ste za istinu.

Izvor: uspesnazena

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Moj.ba! Zbog velikog broja komentara Moj.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Dodaj komentar na članak: