Objavljeno: 02.08.2017 u 21:45 | Zanimljivosti | Komentara:

PRODAJE KUĆU NA DUNAVU ZA SAMO 1 EURO, ali ima jedna caka! (FOTO)

Najbolja ponuda na poznatom sajtu za prodaju stvari je svakako kuća za nevjerovatnih jedan euro!

kuca-euro

Austrijanac Harald Rudiš, na sajtu willhaben.at prvobitno je kuću oglasio na 50 evra, ali je cena iste ubrzo pala na samo 1 evro. Kuća koja je na prodaju nalazi se u gornjeaustrijskom mestu Urfar (Urfahr), nedaleko do Dunava.

Kako pišu lokalni mediji njegov mobilni telefon ne prestaje da zvoni, ali ipak postoji i razlog zbog kog je cena kuće tako niska. Naime, područje gde se ona nalazi ugroženo je povremenim poplavama. Kada se Dunav izlio godine 2013. godine i Rudišova kuća je bila poplavljena.

“Dosta nam je stalnog straha od visokog vodostaja, hoćemo da se preselićemo negde drugde”, kaže Rudiš.Kuća je predviđena za rušenje, a Rudiš napominje da kupci mogu samo da je “istranširaju” i uzmu upotrebljive njene delove.
Kupce čekaju novi prozori, pogotovo u krovnom delu, koji je izgrađen 2009., piše u oglasu. Rudiš pritom napominje da se sve što kupac misli da je vredno u kući i želi da iznese iz nje pre rušenja, mora iz nje da izvadi i razgradi o svom trošku.

Izvor: srbijadanas.com

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Moj.ba! Zbog velikog broja komentara Moj.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Dodaj komentar na članak: