Objavljeno: 21.07.2017 u 11:51 | Zanimljivosti | Komentara:

Prije odlaska na odmor obavezno SLIKAJTE ŠPORET: To će vam OLAKŠATI LJETOVANJE, evo i zašto

Većina nas kroz ovo prolazi svaki dan – tek što smo krenuli iz kuće, kreću da se roje pitanja da li smo zaključali vrata, da li smo zatvorili prozore, ugasili peglu, a katastrofični scenariji ne prestaju da se roje.

Foto: Ilustracija

Foto: Ilustracija

A agonija se utrostručava ako sva ta pitanja sebi postavljamo u kolima, avionu, autobusu, na putu za more pa ne možemo da se vratimo i provjerimo.

Ali sada i za to postoji rješenje, i koristiće vam ne samo na odmorima, već i u svakodnevnici. Caka je zapravo prilično jednostavna – sve što treba da uradite jeste da fotografišete šporet (koji je, naravno isključen) i ne samo šporet već sve predmete koji vas muče i zbog kojih brinete čim izađete iz kuće. Naravno, fotografišite ih neposredno prije izlaska, kako biste bili potpuno sigurni da je sve u redu.

Tako ćete, kada vas oblije znoj a krenu da se roje pitanja da li je nešto ostalo upaljeno ili otključano, moći da samo pogledate sliku i uvjerite se da je sve u najboljem redu.

Naravno, ima i ljudi koji u ovakvim situacijama ne paniče previše, ali ima i onih koji su u stanju da se odmah vrate kući i provjere šta se dešava, i baš za takve paničare ova caka može da bude pravi spas!

Izvor: zena.blic.rs

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Moj.ba! Zbog velikog broja komentara Moj.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Dodaj komentar na članak: