Objavljeno: 23.05.2014 u 14:33 | Zanimljivosti | Komentara:

Priča koja će vas ganuti, rasplakati, a možda i posramiti (VIDEO)

Edgar’s Mission je neprofitno utočište u obliku farme koja trenutno pruža ljubav i brigu za više od 300 različitih životinja. Životinje o kojima se brinu, spašene su s farmi, a pate od određenih deformacija, bolesti ili imaju teže ozljede.

prica-koja-ce-vas-ganutiNjihova misija je izliječiti životinje i pružiti im novi dom koji se prostire na 60 hektara u području Great Dividing Range, Kilmore, država Viktorija, Australija.

Frostie je jedna od takvih životinja, koja iako je teško bolesna, uz zdravstvenu njegu, puno ljubavi i nove ‘noge’ – kolica pokazuje neopisivu volju za životom.

Pogledajte video, možda vas potakne da više cijenite ono što imate, da se radujete malim stvarima i da sami radite dobra djela.

Izvor: net.hr

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Moj.ba! Zbog velikog broja komentara Moj.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Dodaj komentar na članak: