Objavljeno: 04.01.2017 u 8:10 | Zanimljivosti | Komentara:

Predvidjela svoju smrt u istanbulskom masakru: Pred put u Tursku na Facebooku napisala…

Rita Chami, jedna od žrtava novogodišnjeg masakra u Istanbulu, predvidjela je svoj tragičan kraj! Djevojka, koja je stradala u zagrljaju svog vjerenika Elijasa Wardinija, na svom Facebooku neposredno pred put u Tursku, ostavila je poruku…

par-acebook

- “Nadam se da ćemo se lijepo provesti. U najgorem mogućem scenariju, poginut ću u eksploziji i pridružiti se mami“, napisala je ona.

facebook-status

Nesretna djevojka spomenula je majku koja je nedavno preminula od raka.

Rita i njen vjerenik, oboje 26-godišnjaci, bili su studenti Američkog fakulteta nauka i tehnologije u Libanu. Slike koje su objavili na društvenim mrežama pokazuju da su nekoliko sedmica prije Istanbula posjetili Barcelonu i Atinu.

Podsjetimo, Islamska država (ISIS) preuzela je odgovornost za teroristički napad u istanbulskom klubu “Reina“, u kojem je poginulo 39 ljudi, a 70 povrijeđeno.

Izvor: avaz.ba

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Moj.ba! Zbog velikog broja komentara Moj.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Dodaj komentar na članak: